"Кримська Свiтлиця" > #21 за 24.05.2013 > Тема "З потоку життя"
#21 за 24.05.2013
ШЛЯХ ДО СЕРЦЯ ТУРИСТА ЛЕЖИТЬ... ЧЕРЕЗ КУХНЮ
У рамках II М╕жнародно╖ виставки туристичних маршрут╕в ╕ екскурс╕йних програм «Нове обличчя древнього м╕ста», яка пройшла 22-23 травня в ╢впатор╕╖, презентували гастроном╕чний туризм. Про це пов╕домила прес-служба М╕н╕стерства курорт╕в ╕ туризму АРК. «Презентац╕я гастроном╕чного туру та виставка нац╕ональних блюд народ╕в Криму пройшла в ╢впатор╕╖ за участ╕ ресторану н╕мецько╖ кухн╕ «Людвигсбург», ресторану ╓врейсько╖ кухн╕ «Йоськин к╕т», кримськотатарського кафе «Джеваль», «Будинку вина», заводу шампанських вин «Новий Св╕т», агентства «АрмЕтноТур», — розпов╕в заступник м╕ського голови ╢впатор╕╖ Серг╕й Стрельбицький. За його словами, просування гастроном╕чного турпродукту в ╢впатор╕╖ пов’язане з тим, що ╕нтерес в╕дпочивальник╕в до нього зб╕льшу╓ться з кожним роком. У майбутньому, п╕дкреслив С. Стрельбицький, розвиток кул╕нарного туризму стане важливою складовою усп╕ху ус╕╓╖ туристично╖ галуз╕ м╕ста. Т╕льки за останн╕й р╕к в ╢впатор╕╖ почали функц╕онувати дек╕лька ресторан╕в нац╕онально╖ кухн╕. «Це вносить сво╓р╕дний колорит в етн╕чну складову нашого м╕ста ╕ сприя╓ в╕дродженню традиц╕й багатонац╕ональних громад ╢впатор╕╖», — зазначив С. Стрельбицький.
"Кримська Свiтлиця" > #21 за 24.05.2013 > Тема "З потоку життя"
Постiйна адреса статтi: http://svitlytsia.crimea.ua/?section=article&artID=11781
|